fbpx

Alexandra Maria
Jarda

Psiholog MAZE Center - Alexandra Maria Jarda BW

Formări:

  • Formare în Psihoterapie Familială Sistemică, Fundația Agape pentru Ocrotirea Vieții, Cluj-Napoca.
  • Formare în Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală, Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca.
  • Masterat – Psihologie Clinică, Consiliere Psihologică și Psihoterapie, Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca.
  • Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea Babeș Bolyai, secția Psihologie, Cluj-Napoca.

Despre mine:

Bine te-am găsit! Sunt Alexandra, psihoterapeut și educatoare. Sunt pasionată de psihologie și de munca cu oamenii. Fiind psihoterapeut și educatoare constat că multe dintre problemele adulților își au substratul în copilărie, în familia de origine. Fiecare dintre noi are o serie de convingeri subconștiente, de cele mai multe ori dezvoltate în copilăria mică, care ne influențează viața pe toate planurile. Vindecarea începe în momentul în care conștientizezi acele convingeri și începi să lucrezi cu ele. În psihoterapie te voi ajuta să conștientizezi convingerile subconștiente pe care le ai și să îți accesezi resursele interioare pentru a deveni o variantă mai bună a ta.

Evoluția personală începe de la cunoașterea de sine.

Indiferent de vârsta pe care o avem, cred că în interiorul fiecăruia dintre noi se află un copil care are nevoie să fie tratat cu căldură și empatie, de aceea din punctul meu de vedere un psihoterapeut bun este ca un părinte cu atașament securizant, care te ajută să îți îndeplinești nevoia de siguranță, încredere în sine și autonomie.

Când lucrez cu copiii în psihoterapie, de cele mai multe ori începem procesul psihoterapeutic într-o ședință de psihoterapie de familie cu ambii părinți pentru a vedea care sunt problemele pentru care se solicită psihoterapia, urmând ca mai apoi să hotărâm un plan de tratament care poate include alternativ ședințe de psihoterapie de familie și psihoterapie individuală.

Dacă dorești să începi un proces psihoterapeutic, nu ezita să te programezi.

Adresă cabinet psihologie:

Strada Émile Zola nr. 1,
Cluj-Napoca 400112

Lasă-ne să te ajutăm!
Scroll to Top