fbpx

Alina Nedeloiu

Psiholog Alina Nedeloiu

Formări:

  • Facultatea de Psihologie – Universitatea Ecologică din București.
  • Master Psihologia Sănătății – Cercetare Clinică și Optimizare Comportamentală – Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea București.
  • Formare profesională în Psihoterapii cognitiv-comportamentale – Asociația de Psihofarmacoterapie și Științe Cognitive (APSC).

Despre mine:

Bună și bine te-am găsit! Sunt Alina și sunt psiholog clinician și psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentală. Dacă citești aceste rânduri, însemnă că ai făcut deja un prim pas în procesul tău terapeutic și te felicit pentru asta! Cred că putem parcurge împreună acest drum, de-a lungul căruia te voi susține, te voi ajuta să îți descoperi resursele și să faci față provocărilor vieții. Fiecare dintre noi ne-am confruntat la un moment dat cu o situație care ne-a pus probleme și scopul meu e să îți fiu alături în această călătorie.

Sunt o persoană empatică, nu cred în etichete și știu că în fiecare dintre noi se află un diamant ce abia așteaptă să fie valorificat.

Respect foarte mult relația terapeutică și confidențialitatea și îmi desfășor activitatea într-o aură de profesionalism și căldură.

Servicii:

Adresă MAZE Centru de Psihologie:

Strada Traian 107, Sector 2,
București 030167

Lasă-ne să te ajutăm!
Scroll to Top