Ana-Maria
Bena

Ana-Maria Bena. Psihoterapeut si psiholog la Maze Centru de Psihologie București in cabinetul psihologic

Formări:

  • Formare în Psihoterapie Integrativă, Asociația Română de Psihoterapie Integrativă.
  • Specializare în Psihoterapia Copiilor și Adolescenților, Institutul European de Studii pentru Terapia Copiilor și Adolescenților.
  • Formare în intervenții motivaționale în consumul de substanțe psihoactive.
  • Specializare în terapia de cuplu și sexualitate.

Despre mine:

Bună, eu sunt Ana-Maria, psihoterapeut integrativ cu specializare în Psihoterapia Copiilor și Adolescenților, psiholog clinician și organizațional și consilier pentru dezvoltare personală. Sunt absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității din București, cu un masterat în Psihologie Aplicată în Domeniul Securității Naționale iar formarea în psihoterapie am desfășurat-o la Asociația Română de Psihoterapie Integrativă.

Sunt recunoscatoare că pot sa îmi urmez visul și totodată mă simt onorată pentru că practic această minunată profesie. În viață întâlnim diferite evenimente, cum ar fi pierderea cuiva drag, încheierea unei relații de cuplu sau de prietenie, teama de viitor, o boală sau o frică foarte puternică de ceva anume, care să ne facă să ne simțim neputincios, triști sau furioși. Evitarea acestor emoții care se trezesc natural în noi, ascunderea lor și orientarea privirii în alta parte nu le vor face pe acestea să dispară, deși aceasta pare calea cea mai ușoară. Astfel, trăirea, acceptarea și procesarea acestor emoții reprezintă cea mai bună modalitatea de a le depăși. Să putem să le privim, să le recunoaștem și să ne dam voie să le simțim nu este plăcut și ne pot face să ne simțim vulnerabili. Dar a ne da voie să fim vulnerabili înseamnă de fapt că dăm dovadă de foarte mult curaj. 

În cabinet lucrez ținând cont de nevoile din prezent ale clientului, de personalitatea și de obiectivele sale și oferind suport celor ce se confruntă cu probleme emoționale sau relaționale, cum ar fi anxietatea, stresul, atacurile de panică, depresia, gestionarea furiei și persoanelor interesate de dezvoltarea personală.

Servicii:

  • Psihoterapie individuală pentru dificultăți emoționale și relaționale: anxietate, stres, stimă de sine scăzută, gestionarea furiei, atacuri de panică, adicții, depresie, doliu

  • Dezvoltare personală, consiliere psihologică adulți, copii și adolescenți

  • Evaluare psihologică – Psihologie Clinică (adulți, copii și adolescenți) și Psihologia Muncii și Organizațională

Ana-Maria Bena este psihoterapeut la MAZE București

Centrul de Psihologie MAZE București este situat la adresa: Str. Traian nr. 107,  Sector 2 , București
Pentru o localizare precisă pe hartă, apasă aici.

Lasă-ne să te ajutăm!
Scroll to Top