Crina Burduja

Psiholog Burduja Crina - MAZE Centru de psihologie, psihoterapie si psihiatrie

Formări:

  • Formare în cadrul Societății de Psihoterapie Experiențială din România (SPER) centrată pe adult, copil, cuplu, familie.
  • Specializare în evaluare psihologică și intervenție clinică.
  • Master în Psihodiagnoză, Psihoterapie experiențială unificatoare și dezvoltare persoanală.
  • Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București.

Despre mine:

Bună! Eu sunt Crina, o iubitoare de oameni și povești, iar acest lucru m-a condus pe drumul psihoterapiei. Abordarea mea este una existențială, experiențială, ce vizează căutarea sensului și responsabilitatea personală pentru a-ți rescrie scenariul de viață. Din anul 2021 îmi desfășor activitatea în cabinet, iar din martie 2022 sunt alături de echipa MAZE, lucrând cu tineri și adulți pe o paletă diversă: de la simptomatici ușoare (stimă de sine scăzută, dezvoltare personală), până la cazuri de depresie, anxietate, probleme de relaționare, fobii, pierderi și altele.

Nu îți cunosc încă gândurile, provocările, tristețile sau bucuriile, însă știu că ești pe cale să pornești pe drumul către acceptare, echilibru și conectare.

În momentele de stres, incertitudine, blocaj sau furie – îți stau alături, îți ofer un spațiu sigur pentru a te deschide, te îndrum și te ajut să reconstruiești.

Servicii:

Crina Burduja este psihoterapeut la MAZE București

Centrul de Psihologie MAZE București este situat la adresa: Str. Traian nr. 107,  Sector 2 , București
Pentru o localizare precisă pe hartă, apasă aici.

Lasă-ne să te ajutăm!
Scroll to Top