fbpx

Crina Burduja

Psiholog Crina Burduja - psihoterapeut MAZE Center București

Formări:

  • Formare în cadrul Societății de Psihoterapie Experiențială din România (SPER) centrată pe adult, copil, cuplu, familie.
  • Specializare în evaluare psihologică și intervenție clinică.
  • Master în Psihodiagnoză, Psihoterapie experiențială unificatoare și dezvoltare persoanală.

Despre mine:

Bună! Eu sunt Crina, o iubitoare de oameni și povești, iar acest lucru m-a condus pe drumul psihoterapiei. „De ce vrei să ajuți oamenii?” – este o întrebare care mi-a fost adresată de multe ori de-a lungul timpului, o întrebare la care am găsit mereu un nou răspuns. Pentru mine, această profesie reprezintă mai mult decât a ajuta oamenii, reprezintă deschidere și învățare continuă pe tot parcursul vieții.

Nu îți cunosc încă gândurile, provocările, tristețile sau bucuriile, însă știu că ești pe cale să pornești pe drumul către acceptare, echilibru și conectare. Abordarea mea în psihoterapie este una existențială, experiențială, ce vizează căutarea sensului și responsabilitatea personală pentru a-ți rescrie scenariul de viață.

În momentele de stres, incertitudine, blocaj sau furie – îți stau alături, îți ofer un spațiu sigur pentru a te deschide, te îndrum și te ajut să reconstruiești.

Servicii:

Crina Burduja este psihoterapeut la MAZE București

Centrul de Psihologie MAZE București este situat la adresa: Str. Traian nr. 107,  Sector 2 , București
Pentru o localizare precisă pe hartă, apasă aici.

Lasă-ne să te ajutăm!
Scroll to Top