fbpx

Denisa Dascăl

Psiholog Denisa Dascal

Formări:

  • Consilier în dezvoltare personală
  • Facultatea de Psihologie (Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca)
  • Prezent: masterat – Psihologie Clinică, Consiliere Psihologică și Psihoterapie (Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca)

Despre mine:

Mă consider o persoană originală, creativă și progresivă. Sunt departe de a fi pretențioasă, întrucât, sunt o fire foarte acceptabilă și adaptabilă. În general sunt corectă și ordonată în munca mea. Sunt responsabilă, atentă și de încredere în relație cu oamenii din jurul meu, apreciind legăturile autentice. Cred cu tărie în egalitatea oamenilor și ca urmare, mă raportez ușor la ei din toate punctele de vedere și din orice punct aș fi.

În general, sunt apreciată de cei de lângă mine pentru că am o minte deschisă, corectă și nu îmi place să judec. Accept. Găsesc ceva bun în orice poveste și cresc acea bunătate în viziunea celuilalt, astfel făcându-l să fie mai confortabil cu povestea sa.

Sunt o fire curioasă și un bun observator, iar ca atare îmi doresc să cunosc omul în profunzime, pentru că sunt fascinată de misterele poveștii sale. Tolerez într-un sens larg și încerc să fac oamenii să vadă mai departe de superficial. 

Voluntariatul a fost, încă de la începutul liceului, una dintre activitățile mele principale. Cu ajutorul acestuia am reușit să îmi dezvolt abilități și cunoștințe pentru care sunt foarte recunoscătoare în prezent. Îmbinând plăcerea de a oferi ajutor cu setea de cunoaștere am reușit să îmi aduc aportul într-o multitudine de proiecte caritabile cu diferite scopuri. Astfel, printre activitățile pe care le-am întreprins se numără:

  • am fost președinte al ONG-ului Interact Târgu Mureș „Renașterea”;
  • am coordonat proiectul „Training of Yourself” în cadrul Asociației Studenților Psihologi din România;
  • în prezent sunt voluntară în cadrul Asociației Minte Forte unde pe lângă proiectele dedicate comunității cu scopul promovării sănătății mintale, particip la organizarea unor grupuri de sprijin pentru diverse probleme.

Am absolvit Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din Cluj Napoca, iar în prezent, studiez în cadrul masteratului de Psihologie Clinică, Consiliere și Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală. Am o deosebită plăcere de a ajuta oamenii, îmbinând empatia înnăscută și cunoștințele pe care le acumulez pe măsură ce trece timpul. Aspir la a deveni un terapeut profesionist cu baza în terapia cognitiv-comportamentală, dar cu deschidere continuă spre alte tipuri de abordări.

Am absolvit un curs în Consiliere în Dezvoltare Personală din dorința de a ajuta oamenii să se descopere cu adevărat și să depășească obstacolele și fricile care l-au limitat din a-și atinge potențialul dorit.

Împreună, îmi doresc să ajungem la o cunoaștere profundă a ceea ce ești.

Lasă-ne să te ajutăm!
Scroll to Top