Denisa Dascăl

Psiholog Denisa Dascal

Formări:

  • Facultatea de Psihologie (Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca)
  • Formare în psihoterapie cognitiv-comportamentală

Despre mine:

„Spirit, rebel și revoluționar cu un sens puternic al scopului și apreciere a armoniei.

Easygoing disposition.

Mă consider o persoană originală, creativă și progresivă fără a încerca să fiu așa. Sunt departe de a fi pretențioasă, întrucât sunt o fie foarte acceptabilă și adaptabilă. Apreciez onestitatea, corectitudinea și ordinea. Sunt responsabilă, grijulie și de încredere. Cred cu tărie în egalitatea oamenilor și ca urmare mă raportez ușor la ei din toate punctele de vedere și din orice punct aș fi. Caut și apreciez legăturile autentice cu oamenii din jurul meu.
Am un entuziasm inconfundabil în legătură cu viața și, în general, viața mea este interesantă, deoarece aduc, creez și accept experiențe neobișnuite sau aventuroase, care mă fac să cresc. În general, sunt apreciată de ceilalți pentru că am o minte deschisă, corectă și nu îmi place să judec. Accept. Găsesc ceva bun în orice poveste și cresc acea bunătate în viziunea celuilalt, astfel făcându-l să fie mai confortabil cu povestea sa.
Sunt curioasă și foarte observantă. Tolerez într-un sens larg, dar încerc totodată să fac oamenii să vadă mai departe de superficial și banal. Apreciez inteligența, diversitatea și stilul directiv de a face lucruri. Caut să evit prejudecata și biasul. 

De ajuns despre cum sunt eu și mai mult despre ce fac eu de fapt.

Am absolvit Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din Cluj Napoca și în prezent studiez în cadrul masteratului de Psihologie Clinică, Consiliere și Psihoterapie. Având o deosebită plăcere de a ajuta oamenii, îmbinând empatia înnăscută și cunoștințele pe care le acumulez pe măsură ce trece timpul, aspir la a deveni un terapeut profesionist cu baza în terapia cognitiv-comportamentală, dar cu deschidere continuă spre alte tipuri de abordări.
Voluntariatul a fost, încă de la începutul liceului, una dintre activitățile mele principale prin care am reușit să îmi dezvolt niște abilități și cunoștințe pe care nu cred că aș fi reușit să le acumulez în altă parte. Îmbinând plăcerea de a oferi ajutor cu setea de cunoaștere am reușit să îmi aduc aportul într-o multitudine de proiecte caritabile cu diferite scopuri. Astfel, printre activitățile pe care le-am întreprins se numără faptul că am fost președinte al ONG-ului Interact Târgu Mureș “Renașterea”, am coordonat proiectul “Training of Yourself” în cadrul Asociației Studenților Psihologi din România, iar în prezent sunt voluntară în cadrul Asociației Minte Forte.

Scroll to Top