fbpx

Mihaela Chereji

Mihaela Chereji Psiholog

Formări:

  • psihoterapie cognitiv comportamentală (Colegiul Psihologilor din România)
  • psihologie clinică (Colegiul Psihologilor din România)
  • psihologia muncii și organizațională (Colegiul Psihologilor din România)

Despre mine:

Salut! Sunt Mihaela. Sunt psiholog și psihoterapeut acreditat, dar mă mai poți numi și un suporter al vulnerabilității și un susținător al speranței și schimbării. Ofer suport oamenilor care doresc să se simtă mai apreciați față de ei înșiși indiferent unde se află în viață, dar se simt copleșiți și sufocați de critică, neîncredere, tristețe, anxietate sau frică. Sunt un ghid colaborativ care valorizează și respectă clienții pe care-i are și înțelepciunea pe care o au deja.
Lucrez cu oamenii pentru a-și accesa propria înțelepciune, pentru a-și dezvolta autocompasiunea și autoacceptarea, pentru a-și gestiona obstacolele apărute în cursul vieții, pentru a-și îmbunătăți relația cu ei și cu ceilalți, pentru a-și schimba obiceiurile care nu mai funcționează și își doresc să fie mai prezenți în viața lor și doresc să se simtă mai bucuroși, autentici și împăcați în ciuda provocărilor vieții.
Cred că fiind ascultat și având lângă tine o persoană care este prezentă și observă fără să critice dezvoltarea ta este una din cele mai puternice experiențe de schimbare. Abia aștept să te cunosc și să îți ofer suportul necesar pe măsură ce navighezi înspre schimbare și vindecare.
Chiar meriți asta, cu adevărat.

Studii:

● Facultatea de Psihologie (Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca)
● Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (Universitatea Babeș-Bolyai,
Cluj-Napoca)
● Masterat – Psihologie Clinică, Consiliere Psihologică și Psihoterapie (Universitatea
Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca)
● Masterat – Psihologia resurselor umane și sănătate organizațională (Universitatea
Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca)

Scroll to Top