Emilia Maria Șoancă

MAZE Center Cluj - Psihoterapeut Emilia Maria Șoancă

Formări:

  • Formare în Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală.
  • Masterat – Psihologie clinică, consiliere psihologică și psihoterapie cognitiv-comportamentală.
  • Facultatea de Psihologie și Știinţe ale Educaţiei, Universitatea Babes-Bolyai.

Despre mine:

De-a lungul timpului toți parcurgem drumuri mai ușoare sau mai anevoioase, iar ele ne ajută să descoperim „cea mai prețioasă călătorie … aceea către sufletul nostru, către noi înșine” (Mircea Eliade). Călătoriile mele mi-au arătat că sunt o persoană orientată spre noi experiențe, din curiozitate și  dorința continuă de a învăța lucruri noi. Privesc viața cu entuziasm, valorific diversitatea în multitudinea ei de forme, iar din altruism ofer suport și compasiune celor care au nevoie de un spațiu sigur în care să se descopere sau să își depășească propriile suferințe.

E important să conștientizăm că libertatea pe care ne-o dorim ne cere să fim responsabili față de noi și față de cei care depind de noi, mai ales în momentele dificile. Atât în calitate de adulți, adolescenți sau părinți este util să vedem atunci când ne este greu, iar pentru noi sau cei mici să cerem ajutor. Plecând de la ideea conform căreia problemele întâmpinate la vârste mici dacă sunt neglijate pot deveni aspecte disfuncționale în perioada adultă, îmi oferă motivația și înțelegerea de a colabora cu părinți și copiii acestora pentru a creiona drumul sănătos al călătoriei lor în viață.

Formarea pe care o am la bază este de orientare Cognitiv-Comportamentală (CBT), atât pentru adulți, cât și pentru adolescenți sau copii, însă manifest deschidere spre a lucra și cu alte forme de psihoterapie, precum este Terapia prin joc pentru copii, Terapia bazată pe acceptare și angajament (ACT), Terapia centrată pe scheme (ST) sau Mindfulness.

Servicii oferite:

Emilia Maria Șoancă este psihoterapeut la MAZE Cluj-Napoca

Centrul de Psihologie MAZE Cluj-Napoca este situat la adresa: Piața Ștefan cel Mare nr. 5, sc. 6, et. 1.
Pentru o localizare precisă pe hartă, apasă aici.

Lasă-ne să te ajutăm!
Scroll to Top