Cristiana Abrudan

Psihoterapeut Cristiana Abrudan - Maze centru de Psihologie

Formări:

  • Licențiată în psihologie în cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, Cluj-Napoca.
  • Master în Tehnici Psihologice pentru controlul comportamentului și dezvoltarea potențialului uman, Cluj-Napoca.
  • Specializare în intervenția pe plan emoțional și comportamental a copiilor și adolescenților.

Despre mine:

Bună! Numele meu este Cristiana și sunt psihoterapeut cogntiv-comportamental. Îmi ghidez activitatea după ultimele protocoale apărute și validate științific de către comunitatea de cercetători.

În experiența mea de până acum am lucrat cu un număr considerabil de părinți care au avut copilași cu dificultăți de reglare emoțională, probleme de comportament, dificultăți de conectare părinte-copil, dar și copii care au fost victime a bullying-ului. Munca cu cei mici necesită multă creativitate, multă joacă și experiențe de învățare create atât în cabinetul de psihologie, cât și acasă în cercul familiei. De aceea, lucrez cot la cot cu părinții astfel încât să creștem împreună copii sănătoși din punct de vedere psihologic.

Pe lângă munca mea alături de copii și părinți, am reușit să ajut și o vastă paletă de adulți cu diferite probleme, de la tristețe profundă, îngrijorări excesive, burnout, stimă de sine scăzută până la probleme din viața de zi cu zi. Clientul meu este partenerul meu de călătorie în găsirea vieții cu sens, a gândirii raționale și a învingerii patternurilor de comportament și gândire care îl afundă într-o stare de tristețe profundă.

Dacă crezi că te pot ajuta, te invit să ne cunoaștem mai bine, să adăugăm noi capitole cu sens în paginile biografiei tale!

Servicii oferite:

  • Psihoterapie individuală (anxietate, depresie, burnout, fobii, stimă de sine scăzută)
  • Consiliere psihologică (probleme de relaționare, procrastinare, managementul timpului, setare de obiective, strategii de învățare)
  • Consiliere părinți
  • Dezvoltare personală
  • Programe de dezvoltare emoțională pentru copii și adolescenți

Cristiana Abrudan este psihoterapeut la MAZE Cluj-Napoca

Centrul de Psihologie MAZE Cluj-Napoca este situat la adresa: Piața Ștefan cel Mare nr. 5, sc. 6, et. 1.
Pentru o localizare precisă pe hartă, apasă aici.

Lasă-ne să te ajutăm!
Scroll to Top