fbpx

Liliana Bîrle

Psihoterapie familiala sistemica, copii si adulti Liliana Birle - MAZE Center Cluj

Formări:

  • Formare în psihoterapie familială sistemică.
  • Master Psihologie Industrială și organizațională.
  • Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, specializarea Psihologie, Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca.

Despre mine:

Sunt Liliana, psihoterapeut de cuplu și familie, psiholog principal psihologie educațională, consiliere școlară și vocațională.

Am o experiență de 25 de ani ca psiholog, lucrând cu copiii, adolescenții și familiile acestora, copii cu dizabilități și copii tipici. De 6 ani am descoperit și practic terapia familială sistemică, terapie care mi-a deschis foarte mult orizontul și modalitatea de abordare a cazurilor.

Să lucrezi cu oamenii ca psihoterapeut este o șansă extraordinară, un privilegiu, pentru că ajungem în viețile oamenilor, poate în cele mai delicate momente ale vieții lor și suntem părtașii celor mai intime trăiri ale acestora. Cred că niciun manual, oricât de complet și complex ar fi scris, nu ar putea înlocui sau surprinde unicitatea, complexitatea și sensibilitatea întâlnirii cu clienții în ședințele de psihoterapie. Tocmai de aceea sunt mereu recunoscătoare omului din fața mea, pentru curajul și puterea de a începe procesul autocunoașterii și vindecării, și încerc să aduc în relația noastră terapeutică respect, răbdare, curiozitate blândă, empatie, creativitate.

Una din pasiunile mele sunt călătoriile, pe care îmi place să le planific minuțios, să caut informații istorice, culturale și curiozități, și de fiecare dată ajungând în locurile dorite descopăr lucruri de care sunt fascinată, și pe care nu le-am aflat din ”cercetarea” prealabilă. Cred că aș putea asemăna ședințele de psihoterapie cu aceste călătorii și descoperiri autentice, surprinzătoare de fiecare dată.

Știu din proprie experiență cât este de liniștitor gândul că există un alt om,  pregătit să te primească cu povestea ta, cu neliniștile, întrebările, bucuriile și alegerile tale de viață, și că există un loc și un timp pentru tine, în care te poți regăsi, fără a fi judecat, unde ești acceptat necondiționat și însoțit în călătoria pe drumul spre starea ta de bine.

Aș fi bucuroasă și onorată să ne cunoaștem și să te însoțesc pe acest drum!

Servicii:

  • Consiliere și psihoterapie individuală pentru copii și adolescenți;
  • Consiliere și psihoterapie individuală pentru adulți;
  • Psihoterapie de cuplu și familie;
  • Consiliere și dezvoltare personală;
  • Consiliere vocațională și orientare în carieră.

Liliana Bîrle este psihoterapeut la MAZE Cluj-Napoca

Centrul de Psihologie MAZE Cluj-Napoca este situat la adresa: Piața Ștefan cel Mare nr. 5, sc. 6, et. 1.
Pentru o localizare precisă pe hartă, apasă butonul de contact.

Lasă-ne să te ajutăm!
Scroll to Top