Simona
Săulean

Simona Săulean psihoterapeut Maze Bucuresti

Formări:

  • Psihoterapeut atestat de Colegiul Psihologilor din Romania.
  • Formare în Psihoterapie integrativă.
  • Consilier de dezvoltare personală.

Despre mine:

Salutări și felicitări pentru curiozitatea și curajul de a fi administrator al propriului psihic. Dacă ai nevoie de un membru în echipa ta, e nevoie să știi că mă ghidez după principii de psihologie științifică, sunt centrată pe obiective și mă adresez omului ca un întreg. Celebrez unicitatea fiecărei persoane și nu cred că există rețete universale ci valori, direcții ori scopuri personale. Prin dialog terapeutic, cu atenție și întrebări meșteșugite, împreună putem dezvolta latura emoțională a personalității tale sau cunoaște factorii care întrețin conflictul cu care te confrunți, fie de mediu ori comportamente, din prezent sau traume din trecut.

În cabinet sau online, în limba română sau engleză ofer o prezență autentică și creativă.

Psihoterapie individuală

În terapia individuală ai un ajutor potrivit să explorezi complexitatea lumii interioare și găsești noi moduri de a te raporta la viață. Prima întâlnire va seta direcția, vom explora motivele care te aduc în terapie, cine ești tu și cum te pot ajuta. Uneori vor exista teme de lucru menite să ducă la acceptarea propriei experiențe sau cultivarea unor abilități.

Psihoterapie de cuplu

În ședințele de cuplu practicăm normalizarea diferențelor, renegocierea contractului relațional, identificarea de resurse împreună cu o comunicare conștientă și inteligentă. Lucrăm în teritoriul comun al relației de cuplu pentru regăsirea echilibrului și construirea unei relații hrănitoare.

Consiliere psihologică sau pentru dezvoltare personală

Pentru că nici unul dintre noi nu trăim permanent sub un cer fără nori, emoțiile fluctuante, temătoare și gândurile anticipative te pot epuiza. Scopul consilierii este prevenirea unor probleme emoționale sau de comportament, alături de construirea unei definiții personale a ce înseamnă dezvoltarea pentru tine, într-un ritm potrivit ție.

Psihonutriție

Tu ce tip de relație ai cu mâncarea? Când îți înțelegi comportamentul, gândurile și emoțiile, nu te mai lupți cu poftele sau kilogramele în plus, ci te bucuri să mănânci intuitiv, ești sănătos fizic și mental. În ședințele de psihonutriție reunesc tehnici de psihoterapie, principii ale unei nutriții sănătoase și te ajut să pui bazele unui stil nutrițional unic ție.

Principalele subiecte cu care lucrez in terapie și consiliere sunt:

Anxietate, depresie și tristețe accentuată, fobii si frici, pierdere și doliu (decesul unei persoane dragi, divorț, despărțire), abuz fizic sau emoțional, probleme in cuplu, disfuncții sexuale de natura psihologică, tulburări psihosomatice sau de somn, tulburări alimentare, încredere și stimă de sine, identitate și orientare sexuală, inteligență emoțională, tranziții profesionale.

Simona Săulean este psihoterapeut la MAZE București

Centrul de Psihologie MAZE București este situat la adresa: Str. Traian nr. 107,  Sector 2 , București
Pentru o localizare precisă pe hartă, apasă aici.

Lasă-ne să te ajutăm!
Scroll to Top