CURAJUL DE A

Începe
Cu Tine

Depășește-ți fricile, vindecă-ți rănile și găsește-ți drumul în viață. Nu ești singur. Nu ești pierdut. Ai curajul de a începe cu tine!

Exprimă-te liber și nestingherit

Suntem încântați să îți prezentăm programul „Începe cu Tine” - un grup de terapie conceput pentru a sprijini adolescenții în călătoria lor către creșterea stimei de sine și dezvoltarea unor relații echilibrate și sănătoase. Căutăm maxim 10 curajoși cu care să pornim în călătoria către sine. Sub îndrumarea noastră, Raluca Soare, psihoterapeut cu peste 15 ani de experiență, și Maria Vlad, psiholog clinician, vei descoperi că fiecare pas în această călătorie contează.

Stima de sine

Descoperă-ți potențialul. Valorizează-ți calitățile. Crește-ți stima de sine și încrederea în sine.

Relații

Dezvolă relații echilibrate cu părinții, frații, surorile, colegii, prietenii și profesorii. Gestionează și depășește dificultățile relaționale.

Resurse

Transformă stările de neliniște, tristețe, furie și iritabilitate în resurse pentru dezvoltarea ta personală.

Empatie

Crește-ți nivelul de empatie si dezvoltă relatii armonioase cu ceilalti participanti la grup. Extrapolează în viața de zi cu zi.

ce ne face diferiți?

De ce să începi cu tine?

Siguranță & Confort

În cadrul sesiunilor de grup vom crea un spațiu sigur și de încredere în care participanților să le fie ușor să își exprime nevoile într-un mod autentic.

Testare Gratuită a Stimei de Sine

Fiecare participant va primi o testare gratuită a nivelului stimei de sine după înscriere în program.

Psiholog clinician Maria Vlad. Psihoterapeut Raluca Soare. Maze Centru de Psihologie

Ținem cont de unicitatea noastră

Astfel în sesiunile inițiale vom identifica nevoile individuale ale fiecărui participant și vom avea grijă să le integrăm în structura grupului.

Interacțiune socială

Caracterul dinamic al programelor noastre și structura adaptată membrilor a facilitat de-a lungul timpului relații de prietenie și sprijin reciproc între participanții la grup. Astfel, pe lângă resursele informaționale de care vor dispune, participanții vor beneficia și de cea mai importantă resursă – susținerea din partea unui grup care înțelege cu ce te confrunți.

Noi nu îți cerem să plătești mai mult decât este necesar, ci îți garantăm că vei beneficia de cele mai bune servicii și rezultate, fără a compromite calitatea sau siguranța serviciului.

Prima ședință gratuită - testare nivel stimă de sine
Ședințele ulterioare de grup - 150 lei / ședință

Formular înscriere

Începe această călătorie apăsând butonul “Înscriere” pentru pentru a-ți asigura un loc în grupul nostru. Fiecare pas mic către tine înseamnă o schimbare mare în viitorul tău.

Vizitează-ne

Str. Traian 107
Sector 2, București 024041

Scrie-ne

office@mazecenter.ro

Sună-ne

+40 749 183 354

Scroll to Top