Psihoterapie individuală

Psihoterapie individuala – cunoasterea de sine este o consecință pozitivă care apare invariabil în terapia individuală, îmbogățind viața clientului cu o mai bună conștientizare a propriilor forțe sau limitări. Psihoterapia individuală este benefică într-o gamă largă de afecțiuni psihice și uneori singura soluție viabilă pentru a putea ieși dintr-un impas psihologic.

Indiferent dacă intenționați să consultați un membru al echipei pentru a îmbunătăți elementele pozitive pe care le aveți deja în viața dvs., pentru a aborda anumite probleme de sănătate mintală sau pentru a face alte ajustări benefice pentru starea dumneavoastră de spirit, relații sau stil de viață, psihologii și consilierii noștri oferă o varietate de abordări, provin din medii diferite și sunt aici pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele.

Toți psihologii și consilierii noștri lucrează dintr-o perspectivă a sănătății mintale, nu asupra bolii mintale. Suntem bucuroși să va oferim servicii personalizate și confidențiale în cabinetele noastre calde și primitoare.

Psihoterapie individuala – cunoasterea de sine – fă cunoștință cu tine!

Unele situații de viață cu care echipa noastră vă poate ajuta:

 • Tratarea situațiilor specifice de anxietate, cum ar fi fobii și atacuri de panică;
 • Instrumente de dezvoltare pentru a reveni din tristețe sau depresie;
 • Creșterea asertivității;
 • Stimularea stimei de sine;
 • Deprindere abilități avansate de comunicare, cum ar fi modul de afișare a recunoștinței și modul de argumentare elocvent;
 • Coaching pentru a învăța să vă relaxati și abilitățile pentru a face față stresului și îngrijorării;
 • Deprinderea anumitor abilități pentru a face față schimbărilor de viață, cum ar fi divorțul sau separarea;
 • Sprijinul și adaptarea la diagnosticele și dizabilitățile medicale;
 • Setarea adecvată și sănătoasă a obiectivelor și planificarea unui viitor de succes;
 • Gestionarea comportamentelor auto-vătămătoare;
 • Strategii pentru îmbunatățirea imaginii corpului.

 

Preț
Psihoterapie Individuală

Psihoterapie Individuală250 Lei50 min
Consiliere Parentală300 Lei50 min

Întrebări frecvente

Cand stiu ca am nevoie de psihoterapie individuala?

Psihoterapia individuala este recomandata pentru persoanele care se confrunta cu probleme emotionale persistente sau repetate. Ai nevoie de psihoterapie daca te simti rau din punct de vedere emotional de o perioada mai lunga de 2 saptamani si daca experimentezi stari de tristete profunda, stres cronic, insomnii, lipsa poftei de viata, stare de frica generalizata, atacuri de panica, probleme in relationarea cu ceilalti, schimbari majore in viata (decesul cuiva drag, schimbarea orasului sau a tarii in care traiesti, nasterea, etc.)

Cat dureaza o sedinta de psihoterapie individuala?

Sedinta de psihoterapie individuala dureaza 50 – 60 minute.

Ce se intampla in timpul sedintei de psihoterapie individuala?

In sedintele de psihoterapie individuala se discuta deschis despre problemele cu care clientul se confrunta. Sub ghidajul psihoterapeutului clientul isi exploreaza lumea emotionala pentru a intelege si a putea face schimbari sanatoase in ariile cu probleme. Psihoterapia este intotdeauna despre client si despre descoperirea celor mai bune metode pentru cazul lui particular. Asta face din terapie un serviciu extrem de personalizat.

De cate sedinte de psihoterapie individuala e nevoie pentru a rezolva problema?

Numarul sedintelor de psihoterapie poate fi aproximat doar in urma unei evaluari efectuate de psihoterapeut in primele sedinte pentru un anumit tip de afectiune. Psihoterapia este un proces dinamic in care scopurile clientului sunt cele mai importante. In timpul procesului terapeutic scopurile clientului se pot schimba, anula sau adauga, iar acest fapt poate influenta numarul sedintelor de psihoterapie.

Psihologi MAZE Center:

Bogdan Băceanu

Psihoterapeut

Ana Bena

Psihoterapeut

Denisa Dascăl

Psihoterapeut
Scroll to Top