GROWTH BEYOND HEALING

Despre noi

Maze Center reprezintă o experiență unică în care principala noastră prioritate ești TU. Cu ani de experiență în domeniul psihologiei și mii de client tratați ne-am intersectat de aproape cu nevoile clienților noștri. Oamenii au nevoie de sănătate emoțională dar au nevoie și de mediul în care să o dobândească.

Cunoaștem Psihologia

Peste 4 ani de experiență. Centre în Cluj și București.

Shape

Mediul relaxant ne poate face să fim mai prezenți și să integrăm mai ușor beneficiile psihoterapiei în viața noastră.

Dreptul la intimitate

Cabinetele noastre au fost amenajate alături de experți în domeniul arhitecturii și designului pentru a oferi confidențialitate totală actului psihologic și au fost dotate pentru a asigura un grad crescut de siguranță și confort pentru client.

Dreptul la liniște

Odată ce pășești în centrul  nostru vei lasa în urmă agitația orașului. Cabinetele noastre sunt special concepute să te ajute să te relaxezi. O minte relaxată lucrează întotdeauna în favoarea ta, iar asta poate ușura procesul tău terapeutic.

Dreptul la experiență

În centrul Maze vei trăi o experiență terapeutică unică, susținută de un mediu stimulant, fresh și relaxant.

Dreptul de a primi servicii de calitate

Specialiștii noștri oferă servicii la standarde internaționale fiind constant preocupați de evoluția lor profesională.

Dreptul de a-ți schimba viața

Alături de profesioniști care sunt pregătiți să te asculte cu empatie, înțelegere și acceptare și să iți ofere soluții personalizate pe cazul și nevoile tale.

Design Tematic

După 4 ani de experiență, în colaborare cu MOKA Studio am creat cabinetele de psihoterapie tematice ideale, inspirate din natură. Izolarea fonică din plută blochează zgomotul de afară și îți oferă intimitate.

Experiențe auditive

Vei fi învăluit de sunete discrete din natură în timpul ședințelor tale de psihoterapie. MAZE Center este un mediu prielnic pentru vindecarea traumelor și dezvoltare personală.

Experiență olfactivă

Vei simți mirosuri familiare din natură pentru a întregi experiența în timpul psihoterapiei. Simțul olfactiv te va ajuta să te detașezi de mediul urban și să te concentrezi mai mult pe ceea ce contează pentru tine.

Shape

Echipa MAZE

Noi ne asiguram că îți oferim suport pe tot parcursul procesului terapeutic și ulterior. Tu ai grijă doar de tine.

Sănătatea mintală o prioritate!

MAZE Center este locul în care unim profesioniști pentru ca serviciile de sănătate mintală (psihologie și psihiatrie) să devină ușor de accesat și înțeles.

Scopul noastru este de a facilita procesul de alegere și intrare în contact cu specialiști avizați din domeniile psihologie și psihiatrie.

Profesioniștii din cadrul MAZE Center sunt încurajați să fie preocupați de dezvoltarea continuă în domeniul în care activează, astfel încât să putem avea grijă de clienții și pacientii noștri la cele mai înalte standarde. Acest lucru ne permite să lucrăm într-un ritm atent fără a compromite valorile noastre.

Datoria cea mai însemnată în viață este cea față de tine!

Scroll to Top