fbpx

Psihoterapie de Familie

Psihoterapie familie – baza dezvoltarii noastre ca oameni își are originile în familia de proveniență. Felul în care ne comportăm în familie ne dictează modul în care relaționăm cu ceilalți oameni și viața în general. 

Familia reprezintă un pilon strașnic la care ne putem întoarce pentru sprijin și înțelegere sau, din contră, poate fi motivul pentru care relațiile noastre nu merg.

Familii – Bazele viitorului nostru. Sursa celor mai mari bucurii pasionale ale vieții și sursa unor necazuri profunde ale inimii.

Nu este totul perfect când vine vorba de familie. Echipa noastră este disponibilă cu o vastă experiență, cunoștințe și știință pentru a îmbunătăți conexiunile familiei, comunicarea și fluxul pozitiv. Unele familii ajung în centrul nostru căutând câteva indicii și strategii pentru a gestiona o provocare pe termen scurt, în timp ce altele încearcă să facă schimbări benefice în ceea ce privește relațiile complexe pe termen lung sau problemele legate de sistemul familial.

Oferim consiliere și terapie pentru a ajuta familiile să fie puternice și pentru a face față  provocărilor vieții, precum și pentru a le maximiza capacitatea de a se bucura de viața lor și de a aprecia binele.

Psihoterapie familie – baza dezvoltarii noastre poate fi una sănătoasă și constructivă!

Unele situații de viață cu care echipa noastră le oferă ajutor familiilor:

  • Gestionarea  emoțiilor și recuperarea după o pierdere;
  • Parenting eficient prin schimbări în nivelurile de dezvoltare ale copiilor;
  • Tehnici de comunicare pentru a aprofunda înțelegerea și a încuraja comportamentul pozitiv;
  • Ajustarea la tranzițiile familiale, cum ar fi noii membri ai familiei și situațiile de familie amestecate;
  • Consolidarea relațiilor părinte – copil;
  • Depășirea rivalitații frățesti;
  • Medierea și gestionarea conflictului părinte-copil;
  • Ajustarea la boli cronice sau a altor dizabilități ale membrilor familiei.

Preț
Psihoterapie de Familie

Psihoterapie Familie380 Lei90 min

Întrebări frecvente

Cand stiu ca este nevoie de psihoterapie de familie?

Psihoterapia de familie este recomandata in cazurile de divergente frecvente in cadrul unei familii, relatii tensionate intre membrii, in cazurile de trauma colectiva, lipsa comunicarii sau comunicare defectuoasa.

Cat dureaza o sedinta de psihoterapie de familie?

Sedinta de psihoterapie de familie dureaza 50 – 60 minute.

Ce se intampla in timpul sedintei de psihoterapie de familie?

In timpul sedintelor de terapie de familie psihoterapeutul, impreuna cu membrii familei, exploreaza dinamica relatiei si de comun acord se contureaza un plan pentru minimizarea comportamentelor nocive si inlocuirea lor cu unele sanatoase. Psihoterapia de familie are un impact major asupra tuturor si poate face o diferenta mare in pastrarea unor legaturi frumoase cu toti cei apropiati.

De cate sedinte de psihoterapie de familie este nevoie pentru a rezolva problema?

Numarul sedintelor de psihoterapie este strict legat de ritmul fiecarui membru si de dorinta de rezolvare a problemei din partea acestora. In urma evaluarii psihoterapeutul poate aproxima numarul sedintelor necesare.

Psihologi MAZE Center:

Raluca Soare

Psihoterapeut

Ana Bena

Psihoterapeut

Diana Căzănescu

Psihoterapeut
Scroll to Top