fbpx

Servicii psihologie

Servicii – MAZE Center – psihoterapie și evaluare psihologică

Sesiuni la cabinet

Psihoterapie, dezvoltare personală sau evaluare psihologică. Problemele tale pot căpăta sens și pot fi rezolvate alături de specialiștii MAZE, în cabinete.

Sesiuni online

Terapia nu a fost niciodată mai ușor de accesat. Din confortul casei tale poți să îți desfășori sesiunile de terapie online alături de profesioniști. 

Psihoterapie Individuală

Psihoterapia individuală reprezintă procesul terapeutic comun dintre specialist și client, cu scopul de a explora și îmbunătăți, piedicile sau comportamentele limitatoare, existente în viața clientului.

Psihoterapie Online

Psihoterapia online reprezintă procesul terapeutic comun dintre client și specialist care se desfășoară într-un spațiu virtual, confidențial și sigur, având ca scop îmbunătățirea sau atingerea obiectivelor clientului.

Psihiatrie

Oamenii caută ajutor psihiatric din mai multe motive. Problemele pot fi bruște, cum ar fi un atac de panică sau pot fi de durată, cum ar fi sentimente de tristețe, deznădejde și anxietate care nu par să se amelioreze niciodată sau probleme de funcționare, ceea ce face ca viața de zi cu zi să se simtă distorsionată sau scăpată de sub control.

Psihoterapie Copii

Psihoterapia pentru copii reprezintă un mediu sigur, în care dezvoltăm relații bazate pe încredere și suport cu cei mici. Copiii reprezintă oportunitate, speranță și posibilitate, iar grupul MAZE crede într-o lume mai bună pe care copiii noștri o vor clădi.

Psihoterapie de Cuplu

Psihoterapia de cuplu este procesul prin care cuplul, alături de un terapeut specializat, explorează problemele relaționale dintre cei doi și oferă atât perspective noi cât și metode de creștere și îmbunătățire a relației.

Psihoterapie de familie

Psihoterapia de familie reprezintă procesul prin care toți membrii unei familii participă la sesiuni de psihoterapie alături de un specialist pentru a îmbunătăți sau dezvolta modul de relaționare și pentru a aborda piedicile sau problemele cu care se confruntă.

Psihoterapia de Grup

Psihoterapia de grup - Împărtășim experiențe comune! Psihoterapia de grup se desfășoară în cadrul unor întâlniri săptămânale, alături de unul sau mai mulți specialiști, în care oameni cu experiențe asemănătoare își găsesc vindecarea alături de alți participanți cu care discută și dezbat perspective și metode de vindecare.

Dezvoltare personală

Dezvoltarea personală reprezintă procesul prin care un client, alături de un psiholog sau un consilier de dezvoltare personală, explorează scopurile și dorințele clientului și clădesc împreună un plan de îmbunătățire și atingere a adevăratului potențial.

Psiho-Hipnoză

Psiho-hipnoza - vindecare prin relaxarea minții, este o tehnică folosită de specialiștii din domeniu, pentru a ajuta clienții să modifice anumite tipare sau comportamente nocive și să își îmbunătățească vizibil viața și ritmul personal.

Psiho-oncologie

Psiho-oncologia - sprijin în lupta cu boala prin ameliorarea simptomelor psihice care pot îngreuna procesul de vindecare.

Evaluare Psihologică

Evaluarea psihologică reprezintă procesul prin care psihologul clinician, evaluează cu ajutorul testelor de referință din domeniu, starea psihică sau emoțională a clientului. Evaluarea psihologică poate fi accesată la cerere sau impusă de lege.

Avize psihologice

Avizele psihologice reprezintă documente eliberate de psihologul clinician, după testarea și evaluarea clientului, care atestă aptitudinea clientului pentru cererea pe care dorește să o depună.

Te putem ajuta!

Anxietate

Anxietatea este o emoție caracterizată de teamă și de neliniște. Aceasta apare de regulă când anticipăm un eveniment negativ sau când simțim că siguranța noastră este pusă în pericol. Psihoterapia cognitiv-comportamentală este la ora actuală cea mai bine validată formă de psihoterapie pentru tulburările de anxietate fiind recomandată de ghidurile internaționale din domeniul sănătății mentale. 

Depresie

Depresia este considerată o afecțiune serioasă care afectează un număr mare de oameni incluzând: femei, bărbați și copii. Depresia este considerată o afecțiune gravă care se poate agrava fără un tratament adecvat. Cei care solicită tratament văd adesea îmbunătățiri ale simptomelor în doar câteva săptămâni. Depresia poate avea efecte negative în toate ariile vieții unei persoane.

Pierdere și durere

Durerea este un răspuns natural la pierdere. Este suferința emoțională pe care o simți când ti se ia ceva sau pe cineva pe care îl iubești. Adesea, durerea pierderii poate fi copleșitoare. S-ar putea să experimentați tot felul de emoții dificile și neașteptate, de la șoc sau furie la neîncredere, vinovăție și tristețe profundă. Simptomele isi pot pierde din intensitate cu ajutorul psihoterapiei.

Întrebări frecvente

Procesul de psihoterapie se desfasoara intr-un cadru sigur si confidential, alaturi de un terapeut specializat, in care clientul abordeaza si imbunatateste provocarile cu care se confrunta si care ii limiteaza potentialul. Procesul de terapie este personalizat pe cazul fiecarui client in parte, iar metodele de lucru sunt adaptate in functie de disponibilitatea si personalitatea clientului. 

Timpul recomandat pentru desfasurarea unei sedinte de terapie este de 50 minute. In cazuri speciale, sedintele pot dura mai mult, in functie de impactul subiectului discutat in sedinta respectiva.

Din pacate in Romania sedintele de psihoterapie sunt decontate doar in anumite cazuri si intotdeauna trebuie sa fie insotite de un diagnostic psihiatric. In centrul nostru sedintele de psihoterapie nu se deconteaza dar incercam sa fim alaturi de clientii noastri prin oferte si preturi promotionale la anumite servicii.

Recomandarea specialistilor este de o sedinta saptamanala. In anumite cazuri pot fi recomandate si doua sedinte saptamanale pentru anumite perioade. Atat programul de terapie cat si frecventa sedintelor se discuta si se stabilesc impreuna cu psihologul in primele intalniri.

Confidentialitatea este o parte importanta a Codului de Etica al Psihologiei. Psihologii inteleg, accepta si respecta dreptul fiecarui om la intimitate si viata privata. Scopul terapiei este de a ajuta in probleme personale, ce tin de multe ori de emotii, iar specialistii inteleg ca pentru a ne putea deschide avem nevoie de incredere si confidentialitate. De asemenea, prin natura profesiei sunt obligati de lege sa respecte confidentialitatea fiecarui caz cu care intra in contact.

MAZE Center pune la dispozitie clientilor diverse metode de programare:

Programarile se pot face telefonic, pe WhatsApp sau prin completarea formularului de contact.

Preturile sedintelor variaza in functie de serviciul pe care il solicitati. Preturile pot varia de la 120 lei, sedinta de dezvoltare personala, pana la 200 lei, sedinta pentru psihoterapie familie. Serviciul cel mai accesat, cel de terapie individuala, costa 140 lei.

In primul rand este important sa alegem un terapeut acreditat, cu experienta in afectiunea/problema cu care ne prezentam. In cadrul MAZE Center, in momentul efectuarii programarii se pot cere detalii despre terapeutul ales si recomandari de terapeuti in cazul in care nu doriti un anumit psiholog. Relatia terapeutica, cea dintre psiholog si client, joaca un rol crucial in buna desfasurare a procesului terapeutic, motiv pentru care, MAZE Center va ofera o sedinta gratuita cu un alt psiholog in cazul in care prima alegere vi se pare incompatibila. 

Prima sedinta, de regula, este una introductiva, in care psihologul primeste informatii despre istoricul clientului si problemele pe care vrea sa le abordeze in terapie. Clientul primeste informatii despre cum se va desfasura procesul, frecventa sedintelor si impreuna cu psihologul va stabili o lista de obiective in terapie.

MAZE Center pune la dispozitie un sistem de programari facil si rapid. Programarile se pot face in maxim 48h daca nu se impune un anumit terapeut. 

In cadrul MAZE Center toti psihologii sunt acreditati si inscrisi in Colegiul Psihologilor din Romania. Ne alegem colaboratorii prin sisteme de recrutare complexe, astfel incat, sa fim siguri ca oferim clientilor nostri servicii profesioniste.

MAZE Center pune la dispozitie mai multe canale prin care puteti anula sau reprograma o sedinta: telefonic, prin SMS, prin WhatsApp sau prin e-mail la adresa office@mazecenter.ro. Anularile sau reprogramarile de sedinte se fac cu minim 24h inainte de data si ora sedintei.

Intră în lumea MAZE!

Alege terapia pentru un viitor mai bun. Fă primul pas pentru a-ți vindeca traumele și dobândește conștientizarea de sine. Te așteptăm!

Scroll to Top