Psihoterapie de cuplu

Psihoterapie cuplu – felul in care iubim poate crea poduri sau prăpăstii între noi și partener. În terapia de cuplu, pe lângă problemele specifice cu care se prezintă clienții, se discută și despre modul în care fiecare dintre parteneri înțelege și își manifestă iubirea. 

Neînțelegerile și conflictele în cuplu sunt des cauzate de o lipsă de înțelegere, ascultare, cunoaștere de sine și cunoașterea partenerului nostru. Pentru a funcționa optim în doi este necesar să funcționăm bine singuri. Cunoașterea de sine, a propriilor abilități și limitări, ne oferă o perspectivă deschisă și în raport cu ceilalți.

Psihoterapie cuplu – felul in care ne iubim pe noi are un mare impact în felul în care îi iubim pe ceilalți.

Indiferent dacă aveți în vedere un angajament pe termen lung, vă celebrați a 25-a aniversare sau sunteti la începutul relației, există multe lucruri pe care le puteți face pentru a îmbunătăți și aprofunda relația. Putem oferi suport consultativ și consiliere pe întreaga durată  a relației.

Unele dintre problemele în care specialiștii noștri vă pot oferi sprijin și îndrumare, pentru dvs. și relația dvs. includ:

  • Dezvoltarea abilității de a comunica într-un mod sănătos;
  • Negocierea limitelor reciproc sănătoase;
  • Recuperarea după un episod de infidelitate;
  • Sporirea abilității de a empatiza cu experiențele celuilalt;
  • Consiliere premaritală;
  • Facilitarea dezacordurilor într-un mod elegant, respectuos și argumentat;
  • Facilitarea intimității pozitive și a conexiunii.

Preț
Psihoterapie de Cuplu

Psihoterapie Cuplu350 Lei75 min

Întrebări frecvente

Cand stiu ca este nevoie de psihoterapie de cuplu?

Psihoterapia de cuplu este recomandata partenerilor care se confrunta cu probleme in relatie de o perioada mai lunga de timp sau celor care trec printr-un eveniment negativ major in relatie (infidelitate, amenintarea divortului/despartirii etc). Lipsa comunicarii poate fi de asemenea un motiv pentru care oamenii apeleaza la psihoterapie de cuplu.

Cat dureaza o sedinta de psihoterapie de cuplu?

Sedinta de psihoterapie de cuplu dureaza 50 – 60 minute.

Ce se intampla in timpul sedintei de psihoterapie de cuplu?

In timpul sedintelor de psihoterapie de cuplu se discuta deschis despre problemele relatiei, se aprofundeaza perspectivelor ambilor parteneri si se cauta solutii sanatoase.

De cate sedinte de psihoterapie de cuplu este nevoie pentru a rezolva problema?

Numarul sedintelor de psihoterapie este strict legat de ritmul fiecarui client si de dorinta de rezolvare a problemei din partea celor doi. In urma evaluarii psihoterapeutul poate aproxima numarul sedintelor necesare.

Psihologi MAZE Center:

Raluca Soare

Psihoterapeut

Răzvan Arsene

Psihoterapeut

Denisa Dascăl

Psihoterapeut
Scroll to Top