fbpx

Renaște din cenușă

phoenix

Grupul de Terapie pentru Procesarea Pierderilor

Nu trebuie să treci singur prin suferință

Te invităm să te alături "Phoenix," grupul de terapie conceput cu grijă pentru a te sprijini în procesarea pierderilor, fie că este vorba de pierderea unei ființe dragi, a abilităților, a identității sau a unei relații semnificative. Sub îndrumarea noastră empatică vei găsi un refugiu sigur pentru a te reconstrui și înflori din nou.

Procesare

Procesează pierderea fizică a unei ființe dragi. Pierderea este o experiență dureroasă și dificil de depășit. Aici vei găsi resurse pentru a te ajuta să faci față acestui moment și să îți vindeci sufletul.

(Re)Dobândirea identității

Când pierzi o abilitate sau un rol care îți definea identitatea, nu pierzi și tot ce ai construit până acum. Poți găsi noi modalități de a te exprima și de a te conecta cu ceilalți, cu sprijinul grupului de terapie.

relații importante

Când pierzi (din orice cauză) o persoană semnificativă precum un prieten drag, nu pierzi și sensul vieții. Învață să gestionezi pierderile sociale, precum o relație importantă pentru tine.

Acceptare

Înțelege și acceptă schimbările inevitabile. Viața este plină de schimbări, unele mai grele decât altele, dar nu suntem singuri în fața lor. Putem învăța să le acceptăm și să ne adaptăm, cu sprijin și compasiune.

suntem oameni. suntem adaptabili. suntem inteligenți

Pierderea înseamnă un nou capitol

Incluziune și Acceptare

Grupul va reprezenta un loc de susținere și respect pentru toți membrii, unde diferențele sunt acceptate, curiozitatea este încurajată și există convingerea că toate comportamentele pot fi înțelese și nu condamnate. "Phoenix" este un sanctuar în care îți poți împărtăși liber sentimentele și gândurile, fără frică de judecată.

Testare Gratuită a Depresiei

Prin înscrierea în grup, vei primi o testare gratuită a nivelului depresiei, ajutându-te să te înțelegi mai bine.

Psihoterapeut Simona Saulean - MAZE Center

Intervenție

Dezvoltarea și învățarea de tehnici, cadre de lucru pentru gestionarea pierderii precum și descoperirea unor noi moduri de cultivare a emoției prin susținerea oferită de grup. Nu ești singur!

Interacțiuni sănătoase

Caracterul dinamic al programelor noastre și structura adaptată membrilor a facilitat de-a lungul timpului relații de prietenie și sprijin reciproc între participanții la grupuri. Astfel, pe lângă resursele informaționale de care vor dispune, participanții vor beneficia și de cea mai importantă resursă – susținerea din partea unui grup care înțelege cu ce te confrunți.

Formular înscriere

Începe această călătorie apăsând butonul “Înscriere” pentru pentru a-ți asigura un loc în grupul nostru. Fiecare pas mic către tine înseamnă o schimbare mare în viitorul tău.

Vizitează-ne

Str. Traian 107
Sector 2, București 024041

Scrie-ne

office@mazecenter.ro

Sună-ne

+40 749 183 354

Scroll to Top