fbpx

Psihoterapie online

Psihoterapie online – MAZE Center – psiholog online pentru perioadele în care terapia îți este necesară, dar te afli în imposibilitatea de a ajunge la cabinet.

Psihoterapia se centrează pe analiza gândurilor, comportamentelor și situațiilor de viață ale clientului. Oferă perspective noi și sugestii de îmbunătățire și creștere personală. Pentru că atât în cabinet cât și online terapeutul și clientul pot discuta deschis subiecte apăsătoare, terapia online își dovedește eficiența cu rezultate extrem de bune.

Mai mult, psihoterapia online îți oferă o plajă mai mare de opțiuni permițându-ți să relaționezi cu terapeuți din orice oraș al țării. Dacă te confrunți cu situații dificile pe care nu le mai poți gestiona singur, terapeuții MAZE te pot ajuta.

Psihoterapie online – MAZE Center – psiholog online disponibil la un click distanță.

Terapia prin Skype : în cadrul centrului nostru îți poți desfășura ședințele de terapie din orice colț al lumii.

Te-ai mutat din țară și cel mai natural îți este să îți exprimi emoțiile în limba maternă? sau Ești dintr-un alt oraș al României și vrei să beneficiezi de servicii de cea mai înaltă calitate?  Maze Center îți pune la dispoziție servicii psihologice de top prin intermediul Skype-ului.

Intră în lumea MAZE și permite-ne să facem parte din povestea ta.

 

Preț
Psihoterapie Online

Pentru Adulți:

Psihoterapie Individuală210/220 Lei
Psihoterapie de Cuplu300/320 Lei
Psihoterapie de Familie320/340 Lei
Consiliere Parentală280 Lei

Pentru Copii:

Psihoterapie Individuală210/220 Lei
Consiliere Parentală280 Lei

Întrebări frecvente

Cand stiu ca am nevoie de psihoterapie online?

Psihoterapia online este recomandata atunci cand clientul se confrunta cu stari emotionale proaste de o perioada de timp. Studiile arata ca psihoterapia online este la fel de eficienta ca psihoterapia in cabinet. Acest serviciu iti poate fi de folos daca esti in imposibilitatea de a ajunge la cabinet, locuiesti in alt oras, alta tara sau pur si simplu preferi sa ramai in propriul tau mediu.

Cat dureaza o sedinta de psihoterapie online?

Sedinta de psihoterapie online dureaza 50 - 60 minute.

Ce se intampla in timpul sedintei de psihoterapie online?

Sedinta de psihoterapie online presupune ca atat psihologul cat si clientul sa dispuna de laptop/calculator/telefon/tableta si sa aiba conexiune activa la internet. In sedintele de psihoterapie online se discuta deschis despre problemele cu care clientul se confrunta. Sub ghidajul psihoterapeutului clientul isi exploreaza lumea emotionala pentru a intelege si a putea face schimbari sanatoase in ariile cu probleme.

De cate sedinte de psihoterapie online este nevoie pentru a rezolva problema?

Numarul sedintelor de psihoterapie poate fi aproximat doar in urma unei evaluari efectuate de psihoterapeut in primele sedinte pentru un anumit tip de afectiune. Psihoterapia este un proces dinamic in care scopurile clientului sunt cele mai importante. In timpul procesului terapeutic scopurile clientului se pot schimba, anula sau adauga, iar acest fapt poate influenta numarul sedintelor de psihoterapie.

Psihologi MAZE Center:

Bogdan Băceanu

Psihoterapeut

Crina Burduja

Psihoterapeut

Maria Șoancă

Psihoterapeut

Psihoterapeut Bogdan Băceanu

Psihoterapeut Raluca Soare

Psihoterapeut Ana-Maria Bena

Psihoterapeut Crina Burduja

Psihoterapeut Răzvan Arsene

Psihoterapeut Mihaela Ilie

Psihoterapeut Andreea Oprea

Psihoterapeut Lorena Lala

Psihoterapeut Mihaela Dumitru

Psihoterapeut Maria Șoancă

Psihoterapeut Dr. Diana Căzănescu

Psihoterapeut Denisa Dascăl

Psihoterapeut Tabita Șipoș

Psihoterapeut Melinda Secherneș

Psihoterapeut Iuliana Godja

Scroll to Top