fbpx

Psihoterapie online

Psihoterapie online – MAZE Center – psiholog online pentru perioadele în care terapia îți este necesară, dar te afli în imposibilitatea de a ajunge la cabinet.

Psihoterapia se centrează pe analiza gândurilor, comportamentelor și situațiilor de viață ale clientului. Oferă perspective noi și sugestii de îmbunătățire și creștere personală. Pentru că atât în cabinet cât și online terapeutul și clientul pot discuta deschis subiecte apăsătoare, terapia online își dovedește eficiența cu rezultate extrem de bune.

Mai mult, psihoterapia online îți oferă o plajă mai mare de opțiuni permițându-ți să relaționezi cu terapeuți din orice oraș al țării. Dacă te confrunți cu situații dificile pe care nu le mai poți gestiona singur, terapeuții MAZE te pot ajuta.

Psihoterapie online – MAZE Center – psiholog online disponibil la un click distanță.

Terapia prin Skype : în cadrul centrului nostru îți poți desfășura ședințele de terapie din orice colț al lumii.

Te-ai mutat din țară și cel mai natural îți este să îți exprimi emoțiile în limba maternă? sau Ești dintr-un alt oraș al României și vrei să beneficiezi de servicii de cea mai înaltă calitate?  Maze Center îți pune la dispoziție servicii psihologice de top prin intermediul Skype-ului.

Intră în lumea MAZE și permite-ne să facem parte din povestea ta.

 

Preț
Psihoterapie Online

200-220 RON

Întrebări frecvente

Psihoterapia online este recomandata atunci cand clientul se confrunta cu stari emotionale proaste de o perioada de timp. Studiile arata ca psihoterapia online este la fel de eficienta ca psihoterapia in cabinet. Acest serviciu iti poate fi de folos daca esti in imposibilitatea de a ajunge la cabinet, locuiesti in alt oras, alta tara sau pur si simplu preferi sa ramai in propriul tau mediu.

Sedinta de psihoterapie online dureaza 50 - 60 minute.

Sedinta de psihoterapie online presupune ca atat psihologul cat si clientul sa dispuna de laptop/calculator/telefon/tableta si sa aiba conexiune activa la internet. In sedintele de psihoterapie online se discuta deschis despre problemele cu care clientul se confrunta. Sub ghidajul psihoterapeutului clientul isi exploreaza lumea emotionala pentru a intelege si a putea face schimbari sanatoase in ariile cu probleme.

Numarul sedintelor de psihoterapie poate fi aproximat doar in urma unei evaluari efectuate de psihoterapeut in primele sedinte pentru un anumit tip de afectiune. Psihoterapia este un proces dinamic in care scopurile clientului sunt cele mai importante. In timpul procesului terapeutic scopurile clientului se pot schimba, anula sau adauga, iar acest fapt poate influenta numarul sedintelor de psihoterapie.

Psihologi MAZE Center:

PSIHOTERAPEUT
PSIHOLOG CLINICIAN

Dr. Diana Căzănescu

PSIHOTERAPEUT

PSIHOTERAPEUT

PSIHOTERAPEUT
PSIHOLOG CLINICIAN

PSIHOTERAPEUT
PSIHOLOG CLINICIAN

PSIHOTERAPEUT
PSIHOLOG CLINICIAN

PSIHOTERAPEUT
PSIHOLOG CLINICIAN

PSIHOLOG
CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALĂ

Scroll to Top