fbpx

Psihoterapie online

Psihoterapie online – MAZE Center – psiholog online pentru perioadele în care terapia îți este necesară, dar te afli în imposibilitatea de a ajunge la cabinet.

Psihoterapia se centrează pe analiza gândurilor, comportamentelor și situațiilor de viață ale clientului. Oferă perspective noi și sugestii de îmbunătățire și creștere personală. Pentru că atât în cabinet cât și online terapeutul și clientul pot discuta deschis subiecte apăsătoare, terapia online își dovedește eficiența cu rezultate extrem de bune.

Mai mult, psihoterapia online îți oferă o plajă mai mare de opțiuni permițându-ți să relaționezi cu terapeuți din orice oraș al țării. Dacă te confrunți cu situații dificile pe care nu le mai poți gestiona singur, terapeuții MAZE te pot ajuta.

Psihoterapie online – MAZE Center – psiholog online disponibil la un click distanță.

Terapia prin Skype : în cadrul centrului nostru îți poți desfășura ședințele de terapie din orice colț al lumii.

Te-ai mutat din țară și cel mai natural îți este să îți exprimi emoțiile în limba maternă? sau Ești dintr-un alt oraș al României și vrei să beneficiezi de servicii de cea mai înaltă calitate?  Maze Center îți pune la dispoziție servicii psihologice de top prin intermediul Skype-ului.

Intră în lumea MAZE și permite-ne să facem parte din povestea ta.

 

Psihologi recomandați:

Cristina Costache

PSIHOTERAPEUT
PSIHOLOG CLINICIAN

Eniko Răduț

PSIHOTERAPEUT

Dr. Diana Căzănescu

PSIHOTERAPEUT

Denisa Dascăl

PSIHOLOG
CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALĂ

Test depresie și anxietateAflă acum dacă suferi de depresie sau anxietate!

Abonează-te la Newsletter-ul MAZE Center și primești acces GRATUIT la 3 teste pentru  depresie anxietate și anxietate socială!

Scroll to Top