Înțelege și previne abuzul emoțional / narcisic

Safe Space

Ești valoros. Ești puternic. Ești liber. Acestea sunt adevărurile pe care meriți să le auzi și să le trăiești.

Sprijin, încredere și vindecare

Te invităm cu căldură să te alături "Safe Space," un grup de dezvoltare personală creat cu grijă pentru cei care au trăit abuz emoțional. Sub îndrumarea noastră, vei explora și înțelege profunzimea abuzului emoțional și a dinamicii narcisice, căutând soluții pentru fiecare caz. Exprimă-ți gândurile și sentimentele într-un mediu sigur, fără a fi judecat, alături de oameni cu experiențe similare. Lasă abuzul în urmă și uită-te către viitor!

Prevenție

Indiferent că e un subiect nou pentru tine sau l-ai cercetat, educă-te suplimentar privind abuzul emoțional și narcisismul. Educația este esențială pentru prevenție și vindecare.

Introspecție

Uită-te în interior pentru a dobândi o înțelegere profundă a conceptelor și modului în care abuzul se reflectă în viața ta.

Suport

Grupul tău de sprijin. Aici vei găsi mereu suport și îți vei putea împărtăși experiențele într-un mediu sigur și confidențial.

Instrumente

Continuă-ți viața sub ocrotirea uneltelor care te vor feri de abuz în viitor. Aici vei dobândi instrumente practice pentru dezvoltare personală și eliberare.

Meriți iubire și respect

Pune capăt abuzului emoțional și narcisic

Comunitate de Încredere

Vei face parte dintr-o comunitate de oameni care au trăit experiențe similare. Astfel te vei simți integrat și vei primi sprijinul și înțelegerea necesare.

Testare Gratuită a Nivelului de Stres

Împreună cu înscrierea, vei primi o testare gratuită a nivelului de stres resimțit, pentru a te ajuta să începi procesul de conștientizare și recuperare.

Coach Ramona Sabau Tatar - Centrul de Psihologie MAZE

Acceptare și Incluziune

Știm cât doare abuzul emoțional. Astfel, în cadrul grupului format participanții vor fi îndrumați spre sprijin reciproc și empatie astfel încât ușor, ușor durerea să devină mai mică, mai prietenoasă.

Interacțiuni sănătoase

Caracterul dinamic al programelor noastre și structura adaptată membrilor a facilitat de-a lungul timpului relații de prietenie și sprijin reciproc între participanții la grupuri. Astfel, pe lângă resursele informaționale de care vor dispune, participanții vor beneficia și de cea mai importantă resursă – susținerea din partea unui grup care înțelege cu ce te confrunți.

Noi nu îți cerem să plătești mai mult decât este necesar, ci îți garantăm că vei beneficia de cele mai bune servicii și rezultate, fără a compromite calitatea sau siguranța serviciului.

Prima ședință gratuită - testare nivel stres
Ședințele ulterioare de grup - 150 lei / ședință

Formular înscriere

Începe această călătorie apăsând butonul “Înscriere” pentru pentru a-ți asigura un loc în grupul nostru. Fiecare pas mic către tine înseamnă o schimbare mare în viitorul tău.

Vizitează-ne

Str. Traian 107
Sector 2, București 024041

Scrie-ne

office@mazecenter.ro

Sună-ne

+40 749 183 354

Scroll to Top