Mihaela Ilie

Mihaela Ilie psihoterapeut MAZE centru de psihologie Bucuresti

Formări:

  • Facultatea de Psihologie și Științele Educației;
  • Master Psihologie Clinică și Intervenție Psihologică;
  • Formare în Psihoterapie Pozitivă.

Despre mine:

Bună! Numele meu este Mihaela și sunt … „doar un om ce trece prin timp” … cu tot ceea ce aduce viața, cu provocări și bucurii. Provocările din viața mea au fost cele care m-au determinat să caut și să descopăr mai multe despre mine și despre psihologie. Și încă mai descopăr. Am făcut pașii necesari pentru a deveni psiholog pentru că îmi doresc să fiu alaturi de oameni în procesul lor de evoluție.

Sunt psiholog clinician, iar formarea pe care eu am ales-o este în psihoterapia pozitivă, bazată pe capacitățile interioare pe care uneori uităm că le avem. Indiferent că ceea ce ne poate aduce împreună este ceva din trecut sau este doar o stare de neliniștește din prezent, mă bucur să îți fiu alături pe acest drum al cunoașterii de sine și al schimbării. Este o decizie importantă și apreciez că ai destul curaj și curiozitatea să faci deja primul pas căutând soluții. Experiențele prin care trecem ne fac să reacționam de obicei în moduri familiare, cele știute din trecut, iar în prezent să descoperim că nu prea mai sunt valabile, sau poate chiar ne fac să percepem un conflict în interiorul nostru. Vom descoperi împreună că există multe alte moduri de a acționa și/sau reacționa, vom găsi tehnici și strategii adaptate ție, care să te sprijine să mergi mai departe pe drumul tău și la care poți apela oricând vei dori. Schimbarea are nevoie de efort și de timp, dar, amintește-ți că ai toate resursele interioare pentru a o face. Te aștept să parcurgem acest drum împreună. Iar acest drum este către înainte.

Servicii:

  • Psihoterapie individuală adulți și copii (anxietate, depresie, fobii, atacuri de panică, burnout, tulburări de somn, tulburări alimentare, tulburări de personalitate).
  • Consiliere și dezvoltare personală.
  • Psihoeducație.

Mihaela Ilie este psihoterapeut la MAZE București

Centrul de Psihologie MAZE București este situat la adresa: Str. Traian nr. 107,  Sector 2 , București
Pentru o localizare precisă pe hartă, apasă aici.

Lasă-ne să te ajutăm!
Scroll to Top