fbpx

Ramona
Sabău Tătar

life coach
Specialist in Narcissistic abuse

Despre mine

Salutare! Sunt Ramona, consilier de dezvoltare personală, specialist în abuzul narcisic și fondator Maze Center. La fel ca pe majoritatea dintre noi, propriile traume și experiențe de viață m-au adus pentru prima dată în cabinetul unui psihoterapeut. Trăind procesul terapeutic pe propria piele am conștientizat câte lecții importante se aflau în spatele situațiilor de viață prin care am trecut și cât de mult ratam din ceea ce sunt, trăind o viață pe pilot automat. De 5 ani, toate eforturile mele merg în direcția construirii unei călătorii cu sens pentru clienții care aleg serviciile noastre. Specializarea în narcisism se află în topul priorităților mele, fiind subiectul care mi-a adus cea mai mare claritate în a-mi înțelege povestea. Când crești în umbra unui părinte din spectrul narcisic, viața și personalitatea ta capătă noi valențe, iar traumele aferente lasă răni adânci și dureroase. Influența unui părinte narcisist în copilărie te poate programa să alegi parteneri sau prieteni din același spectru, împiedicându-ți evoluția și condamnându-te la o viață lipsită de autenticitate și iubire de sine. Supraviețuitorii abuzului narcisist sunt oamenii speciali pentru care eu lupt în fiecare zi. Pentru ei dar și pentru tine am creat canalul nostru de YouTube, unde postăm filmulețe pe subiectul narcisismului.

În ședințele noastre voi împărtăși cu tine o mulțime de informații pe care eu le-am acumulat în ani dar pe care le-am structurat pentru ca ție să îți fie cât mai ușor să înțelegi și să integrezi în viața ta schimbări sănătoase. Rolul meu este acela de a te educa pe subiectul narcisismului astfel încât să îți poți construi propriul filtru prin care să te protejezi de abuzul emoțional și de a te ghida spre o relație cât mai bună cu tine și ceilalți.

Consilier dozvoltare personala si fondator Maze Center psihologie si psihoterapie Ramona Sabau Tatar

Alege libertatea

„Mă emoționează și îmi aduc cele mai mari satisfacții oamenii care își caută drumul, cei care sunt dispuși să facă efortul, cei care își doresc să se înțeleagă și se păstrează deschiși la nou, la perspective diferite și sunt dedicați acestui proces. În marea de măști care ne înconjoară, eu caut oamenii.”

Servicii

  • Psihoeducație pe subiectul narcisismului;
  • Psihoeducație pe subiectul abuzului emoțional;
  • Dezvoltare personală;
  • Gestionare și optimizare emoțională.

Ramona Sabău-Tătar este consilier pentru dezvoltare personală la MAZE București

Centrul de Psihologie MAZE București este situat la adresa: Str. Traian nr. 107,  Sector 2 , București
Pentru o localizare precisă pe hartă, apasă aici.

Lasă-ne să te ajutăm!
Scroll to Top